Acces Portal

 

Suntem aici!

Aveti intrebari referitoare la produsele sau serviciile GRENKE?

 

Va rugam sa ne contactati la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

GRENKE RENTING Cluj –           pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

 

Sau sa utilizati urmatorul formular.

   
 

Inchirierea de echipamente IT: IMM-urile in centrul atentiei

Scopul GRENKE este sa ofere suport companiilor mici si mijlocii la nivel european. Garantam clientilor nostri un parteneriat de incredere prin furnizarea de solutii de finantare pentru echipamente IT (calculatoare, notebook-uri, servere, copiatoare, multifunctionale, imprimante samd), medicale, industriale, etc. adaptate cerintelor si oportunitatilor specifice sectorului in care activeaza.

 

GRENKE permite IMM-urilor sa inchirieze pur si simplu echipamentele de care au nevoie, in loc sa le achizitioneze si sa blocheze astfel importante resurse de capital.

Ne concentram pe construirea de relatii de afaceri reciproc avantajoase si de durata. Tratam fiecare dintre aceste relatii cu cea mai mare importanta, indiferent daca discutam despre partenerii nostri, despre furnizorii de specialitate sau despre clientii nostri. Suntem constienti ca fiecare dintre partenerii si clientii nostri are provocari unice astfel incat dezvoltam solutii la aceste provocari cu experienta, daruire, transparenta, echitate si sinceritate.

Solutiile noastre sunt permanent revizuite avand in vedere cerintele din lumea reala si sunt livrate prin consultanta si asistenta direct la sediul dumneavoastra. Avem o structura organizationala total independenta de banci si producatori si asiguram conditii de finantare care va ofera flexibilitate maxima.

 

Finanțarea inteligentă începe cu Contractul Cadru de Închiriere

Dacă vrei să beneficiezi atât de siguranța planificării, cât și de flexibilitate maximă, atunci Contractul Cadru de Închiriere este soluția perfectă pentru nevoile tale!  

Vrei să afli mai multe detalii? Urmărește acest video! Click aici.

 

Deveniti partener GRENKE!

Daca afacerea dumneavoastra implica comercializarea echipamentelor IT (calculatoare, notebook-uri, servere, copiatoare, multifunctionale, imprimante, etc.), medicale sau industriale si doriti sa oferiti clientilor o solutie de finantare a acestor produse, GRENKE este partenerul potrivit! Contactati-ne aici.