Suntem aici!

Aveti intrebari referitoare la produsele sau serviciile Grenke?

 

Va rugam sa ne contactati la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

GRENKE RENTING Cluj –           pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

 

Sau sa utilizati urmatorul formular.

 

Avantaje client

In toate interactiunile cu clientii si partenerii, obiectivul principal al GRENKE este de a crea relatii de succes si de durata, care aduc beneficii tuturor celor implicati.

Iata la ce va puteti astepta din partea GRENKE:

• Eficienta, rapiditate
• Asistenta si Consiliere personala
• Adaptabilitate la nevoile fiecarui client


Inchirierea echipamentelor creste in popularitate. Pentru multe companii, acesta este deja un element central al strategiei lor financiare. Dar ce avantaje poate oferi inchirierea?

Mai jos gasiti doar patru motive bune pentru a alege inchirierea de echipamente:

1. Protejeaza lichiditatile
Inchirierea va protejeaza capitalul firmei si nu va afecteaza bonitatea in relatiile cu bancile. Echipamentele IT de inalta performanta nu sunt ieftine: costul de cumparare va poate afecta lichiditatea firmei, fiind de multe ori necesar sa apelati la imprumuturi de la banca sau furnizori. Inchirierea este o alternativa care nu va va afecta bonitatea si capacitatea de a va imprumuta. Deoarece echipamentele raman in proprietatea GRENKE, dumneavoastra va protejati gradul de indatorare, adica raportul capitaluri proprii/active. Deci, veti beneficia de echipamente IT de inalta performanta, consolidand in acelasi timp soliditatea financiara a companiei.

2. Simplifica procesul de bugetare
Inchirierea de echipamente IT va ofera avantaje financiare. Decat sa blocati sume mari prin achizitii directe, mai bine platiti periodic chirie si folositi sumele disponibile pentru investitii in afacerea dumneavoastra. Acest sistem "platesti pe masura ce produci" nu este singurul avantaj. Chiriile sunt constante in Euro pe toata perioada contractului, oferindu-va o baza solida pentru planificarea financiara.


3. Puteti face investitii mai mari si mai devreme in tehnologie noua

Inlocuiti costurile ridicate de achizitie cu chirii reduse. Dezvoltarea afacerii cere de cele mai multe ori cea mai noua tehnologie, ceea ce insemna ca investitia continua in tehnologie IT este vitala pentru a asigura succesul dumneavoastra. Achizitia de calculatore, notebook-uri, servere, copiatoare, multifunctionale, imprimante etc. va consuma capital valoros, in timp ce ciclurile de viata din ce in ce mai scurte ale echipamentelor acestora pot face ca echipamentele sa devina depasite din pucte de vedere fizic si/sau moral inainte ca investitia sa devina rentabila. Inchirierea prin GRENKE va ofera o cale de iesire. Chiriile lunare minime va permit sa investiti in echipamente IT noi de fiecare data cand aveti nevoie de ele, oferindu-va un avantaj competitiv nepretuit.


4. Ofera flexibilitate
Optiunea GRENKE de schimbare a echipamentelor va asigura ca puteti tine pasul cu viteza ametitoare de schimbare a tehnologiei. Achizitia echipamentelor IT va afecteaza capitalurile pe termen lung, in timp ce tehnologia continua sa evolueze in acelasi ritm ca afacerea dumneavoastra. De aceea contractul de inchiriere GRENKE contine optiunea de schimbare a echipamentelor. Si in cazul in care echipamentele inchiriate devin depasite de echipamente mai rapide, mai bune, sau pur si simplu de echipamente mai eficiente din punct de vedere energetic, puteti sa le inlocuiti conform prevederilor din contractul existent, iar in multe cazuri chiar fara cresterea chiriilor. Pe masura ce firma dumneavoastra se dezvolta, valoarea echipamentelor inchiriate poate creste si ea.