Suntem aici!

Aveti intrebari referitoare la produsele sau serviciile Grenke?

 

Va rugam sa ne contactati la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

GRENKE RENTING Cluj –           pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

 

Sau sa utilizati urmatorul formular.

 

Contractul Cadru de Închiriere - Soluția ideală de finanțare echipamente

Beneficiază de pachetul complet și extensiv GRENKE: flexibilitate maximă + siguranța planificării + condiții preferențiale = Contractul Cadru de Închiriere GRENKE. E timpul să îl încerci și tu. Click aici!

 
 

Profitati de contractele individuale de inchiriere

IMM-urile fac rareori achizitii de valori mari in echipamente IT. Prefera sa investeasca valori mici, in functie de nevoia punctuala - astfel contractul cadru de inchiriere GRENKE devine perfect pentru nevoile lor. Practic, contractul cadru de inchiriere, asa cum o arata chiar numele, este un contract cadru care incorporeaza mai multe contracte individuale, clientul beneficiind de la prima investitie de conditiile avantajoase ale unui singur contract de valoare mare.


Impreuna cu specialistul GRENKE poti stabili un buget anual. Daca cheltuielile totale pe care le intentionezi depasesc 25000 Euro, iti putem oferi conditii preferentiale pentru fiecare contract individual incheiat. Asta inseamna ca poti semna contracte individuale de inchiriere pentru o varietate mare de produse ori de cate ori ai nevoie, intr-un interval de 12 luni de la semnarea contractului cadru de inchiriere GRENKE. Orice achizitie care depaseste 500 Euro poate fi inclusa si va beneficia de conditiile preferentiale stabilite in contractul cadru de inchiriere. Tu esti cel care decide cat si cand cheltuiesti, conform cu nevoile de business, in intervalul contractual stabilit.


Contractul cadru de inchiriere GRENKE iti permite sa primesti finantare pentru bunuri esentiale in business, echipamente de birou IT, copiatoare, laptop/notebook, calculatoare, imprimante, echipamente de telecomunicatii, echipamente medicale si stomatologice, echipamente industriale sau de securitate si multe altele. Tu esti cel care stabilesti termenii inchirierii fiecarui echipament de care esti interesat si intotdeauna beneficiezi de conditiile preferentiale de inchiriere stabilite prin contractul cadru de inchiriere.