One Page Contract
   

Suntem aici!

Aveti intrebari referitoare la produsele sau serviciile Grenke?

 

Va rugam sa ne contactati la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

GRENKE RENTING Cluj –           pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

 

Sau sa utilizati urmatorul formular.

 

Solutia completa de finantare

Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, am dezvoltat una dintre cele mai avantajoase oferte de inchiriere a echipamentelor.


Solutia vine sub forma unui Contract Cadru de Inchiriere ce va propune o serie de beneficii exclusive:


  1. Termeni si conditii preferentiale
  2. Flexibilitate maxima
  3. Siguranta planificarii


De ce sa alegi Contractul Cadru?

Contractul Cadru de Inchiriere iti ofera flexibilitate maxima si se pliaza perfect nevoilor tale de business! Ai control deplin intrucat esti singurul care stabileste ce valori sunt investite, tipurile de echipamente finantate si cand se intampla acest lucru.


Practic, daca ai stabilit un buget anual pe care esti dispus sa il investesti, iar totalul cheltuielilor depaseste 25.000 EURO, atunci esti eligibil pentru a primi conditii preferentiale pentru fiecare contract individual incheiat cu noi.


Cu alte cuvinte, timp de 12 luni din momentul in care ai semnat Contractul Cadru, ai posibilitatea de a alege orice produs doresti ori de cate ori ai nevoie. Orice achizitie care depaseste 500 Euro poate fi inclusa si va beneficia de conditiile preferentiale stabilite in contractul cadru de inchiriere.


Asadar, Contractul Cadru permite oricarui antreprenor sau business manager sa acceseze echipamentele necesare afacerii sale: mobilier de birou, echipamente IT, software, echipamente medicale si stomatologice, CNC-uri, generatoare electrice si sisteme de iluminat cu LED, plus multe altele.

 
Este timpul sa incerci Contractul Cadru!

Pentru a beneficia de avantajele pachetului complet si extensiv de la GRENKE, contacteaza-ne astazi si in scurt timp vei primi un mesaj din partea expertilor nostri:


 ◉  021 300 1987 sau service@grenke.ro pentru Muntenia și Moldova

 ◉  031 423 1432 sau service.cluj@grenke.ro pentru Transilvania și Banat