Suntem aici!

Aveti intrebari referitoare la produsele sau serviciile Grenke?

 

Va rugam sa ne contactati la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

GRENKE RENTING Cluj –           pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

 

Sau sa utilizati urmatorul formular.

 

Grupul GRENKE: Aveti incredere in experienta

Povestea GRENKE a inceput in sudul Germaniei, in orasul Baden-Baden. La acel moment, anul 1978, Wolfgang Grenke a vazut o piata neexploatata in zona leasing-ului de echipamente IT, de birou si de comunicatii si a fondat afacerea. De atunci, am crescut intr-un grup de companii care ofera servicii de leasing, inchiriere/finantare echipamente IT, bancare si factoring la nivel European.


Leasingul ramane insa principalul serviciu oferit, GRENKE fiind liderul de piata in zona de "small-ticket IT". Motivul este simplu. Stim ce este important pentru companiile mici si mijlocii - consilierea si asistenta personala, modelele de finantare adaptate nevoilor reale ale IMM-urilor si procese si proceduri dezvoltate astfel incat contractele chiar mici si foarte mici sunt tratate eficient. Aceste principii de baza au reprezentat filosofia companiei noastre inca de la inceputurile sale, ne-au dat avantajele noastre competitive si vor continua sa conducă Grupul GRENKE in viitor. Fie ca este vorba de leasing, inchiriere/finantare echipamente IT, servicii bancare sau factoring - ne-am angajat sa sprijinim IMM-urile.


Vom recompensa intotdeauna increderea clientilor in noi prin servicii excelente. Vom fi acolo ori de cate ori si oriunde veti avea nevoie de noi - in intreaga Europa.