One Page Contract
   

Suntem aici!

Aveti intrebari referitoare la produsele sau serviciile Grenke?

 

Va rugam sa ne contactati la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

GRENKE RENTING Cluj –           pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

 

Sau sa utilizati urmatorul formular.

 

Grupul GRENKE: O afacere de succes international

Compania a fost fondata in anul 1978, in orasul german Baden-Baden, fiind printre primele afaceri care explora finantarea de echipamente IT, pentru birou si de telecomunicatii. La acel moment, fondatorul Wolfgang Grenke a fost un adevarat vizionar, constientizand prezenta unei nevoi pe piata pentru care inca nu existau servicii care sa o satisfaca. Acest imens potential pe care l-a intuit, a transformat compania intr-un succes cu renume international, GRENKE devenind un grup de companii care ofera servicii de leasing si inchiriere echipamente, bancare si factoring.


Astazi, Grupul GRENKE se mandreste cu:


  1. filiale in 31 de tari de pe cinci continente
  2. > 1500 de angajati
  3. > 650.000 contracte active
  4. > 2.4 miliarde € - valoarea contractelor noi in 2017 (new business)

Filozofia GRENKE

Dintre toate produsele si serviciile de finantare pe care le puteam oferi, am ales sa ne concentram pe cele de finantare prin inchiriere si leasing. Iar acestea au fost create avand mereu in vedere adevaratele nevoi ale clientilor nostri – intreprinderile mici si mijlocii, intreprinderile mari si comerciantii unici.


In echipele noastre avem specialisti ce ofera consiliere si asistenta personala clientilor la nivel local. Toate modelele de finantare si termenii contractuali sunt ganditi astfel incat sa avantajeaze clientul, indiferent de valoarea contractuala pe care se semneaza. Nu in ultimul rand, am dezvoltat procese si proceduri ce scurteaza timpul de evaluare si de acordare a finantarii, pentru ca tu sa primesti sprijinul de care ai nevoie exact la momentul potrivit.


Investitiile realizate in toate cele de mai sus, nu au intarziat sa ne pozitioneze ca unul din liderii de piata in zona de „small-ticket financing” si nu numai.


Obiectivul nostru? Sprijinirea afacerilor

Filozofia care a stat la baza succesului nostru ne orienteaza in continuare eforturile. Principalul obiectiv a fost si ramane ca GRENKE sa fie un real sprijin pentru afacerile din orice industrie, oferindu-le solutii personalizate de finantare si costuri reduse pentru dezvoltarea lor.


Rolul pe care ni l-am asumat in schimbarea peisajului economic din tarile in care activam este unul important, de aceea, seriozitatea si profesionalismul cu care livram serviciile raman valorile noastre de baza, indiferent unde ne-am afla.


GRENKE – Experienta de peste 35 de ani


timeline