Suntem aici!

Aveti intrebari referitoare la produsele sau serviciile Grenke?

 

Va rugam sa ne contactati la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / serviceanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

GRENKE RENTING Cluj –           pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro

 

Sau sa utilizati urmatorul formular.

 

Vanzare cu plata in rate


Echipamentele de tip hardware nu sunt de sine statatoare, ele avand nevoie de un sistem de operare pentru indeplinirea obiectivelor companiei dumneavoastra.

Pentru majoritatea produselor de tip software, acordul de licentiere nu permite inchirierea catre terte parti, detinatorul dreptului de autor fie nedorind acest lucru, fie avand propria solutie de inchiriere a software-ului pe care il produce. In aceste cazuri, singura modalitate de finantare viabila ramane contractul de vanzare cu plata in rate.

Din punct de vedere economic, prin contractul de vanzare cu plata in rate clientul devine proprietarul licentelor si isi inregistreaza software-ul in contabilitatea sa. Odata cu plata primei rate, clientul plateste si tot TVA-ul aferent contractului, restul ratelor urmand sa se achite la valoarea neta.

Produsele software eligibile pentru finantare trebuie sa fie standardizate si recunoscute cel putin la nivel national (pentru prima colaborare producatorul sau furnizorul trebuie sa faca dovada vanzarii sau implementarii cel putin catre 50 de clienti). Prin Grenke se pot finanta doar licentele, nu si costurile de implementare.