ȊNCHIRIERE ECHIPAMENTE CU MENTENANȚĂ INCLUSĂ

Utilizați  și bucurați-vă de echipamente la costuri avantajoase cu mentenanță inclusă: totul prin soluția noastră ALL-IN. 

ASTFEL PUTEȚI FI PRODUCTIV DE LA ÎNCEPUT

Echipamentele moderne simplifică rutina zilnică – când totul funcționează perfect! Pachetul nostru adaptat necesităților dvs. vă asigură confortul și siguranța pe parcursul întregii perioade de utilizare.

Umplere, întreținere și reparație incluse

La ce folosește cea mai modernă tehnică dacă nimeni nu asigură la timp un nou toner pentru imprimantă și copiator? Aceasta este o problemă.

 

Cu GRENKE închiriați nu doar cea mai modernă tehnică pentru compania dumneavoastră. Prin intermediul contractului ALL-IN primiți o soluție de închiriere cu mentenanță inclusă – pentru funcționare fără cusur și eficiență maximă. În acest caz, necesarul dvs. joacă un rol principal: adaptat exact la cantitățile comandate de dvs. și nivelul dorit de mentenanță.

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRĂ

Un echipament, o singură factură pentru chirie și mentenanță. Astfel, este simplu pentru dumneavoastră să aveți controlul asupra costurilor.

Convenabil

O singură factură pentru chirie și mentenanță

Personalizat

Consiliere adaptată necesităților dvs.

Sigur

Siguranță pentru funcționarea optimă a echipamentelor

Atractiv

Condiții preferențiale

Convenabil

O singură factură pentru chirie și mentenanță

Personalizat

Consiliere adaptată necesităților dvs.

Sigur

Siguranță pentru funcționarea optimă a echipamentelor

Atractiv

Condiții preferențiale

ÎNCHIRIERE AVANTAJOASĂ, ÎN STARE PERFECTĂ

De la echipamente IT până la echipamente industriale – toate acestea pot fi închiriate prin contractul ALL-IN:

Automate de cafea

O ceașcă de cafea prin atingerea unui buton reprezintă un mod grozav de a începe orice zi. De asemenea, ajută și la depășirea senzației de moleșeală care apare după prânz. Împărtășiți sentimentul cu angajații dvs., obținând finanțare pentru automate de cafea de la noi.

Echipamente de curățenie

Mențineți curățenia tot timpul - E un mod de viață! Dar cum o gestionați? Cu echipamente de măturare, aspiratoare și echipamente de spălare cu presiune. Noi vă ajutăm să „curățați” costurile. Cu GRENKE puteți să finanțați orice.

Echipamente multimedia

Echipamentele multimedia sunt necesare în activitatea dvs. de zi cu zi. Acestea includ proiectoare, monitoare și ecrane de protecție, precum și suporturi pentru monitoare, căști și multe altele. Le puteți finanța pe toate prin GRENKE.

Echipamente medicale

Sănătatea oamenilor reprezintă prioritatea dvs. Trebuie să vă puteți baza pe echipamentul pe care îl utilizați. Vă puteți baza și pe noi atunci când vine vorba despre finanțarea echipamentelor medicale.

Echipamente audio-video

Gândiți în sunete și imagini. Puneți-vă ideile în practică - tot ce aveți nevoie este echipamentul potrivit. GRENKE oferă o cale simplă de a finanța camere video, microfoane și echipamente de iluminat.

Telecomunicații

Comunicațiile fără întreruperi sunt, adesea, cruciale în activitatea de zi cu zi. Din acest motiv vă vom ajuta să vă finanțați echipamentul pentru telecomunicații.

Copiatoare, imprimante

Copiatoarele și imprimantele sunt utilizate în mod constant în birouri. Prin urmare, acestea trebuie să fie rezistente. Totuși, dispozitivele de calitate înaltă sunt, adesea, foarte scumpe. Însă, cu GRENKE, acest lucru nu va reprezenta o problemă. Puteți finanța cu ușurință copiatoarele și imprimantele.

Sisteme de supraveghere video și control acces

Locurile de muncă de la compania dvs. conțin multe echipamente valoroase. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie protejate. Sistemele de securitate, cu alarme și camerele de supraveghere, se ocupă de aceste aspecte - iar GRENKE se ocupă de finanțare.

Sistemele ePOS

Trăiți pentru vânzări - vânzările vă mențin pe linia de plutire. Sistemul ePOS potrivit vă poate ajuta cu acest lucru. Acesta include computere, case de marcat, panouri de comandă, scanere, dispozitive pentru imprimarea chitanțelor și sertare pentru depozitarea banilor. Dar cum finanțați sistemul? Cu noi.

IT hardware

În prezent, dispozitivele mobile sunt indispensabile în lucrul de zi cu zi. Mulți le consideră cel mai important instrument de lucru din arsenal. Totuși, dispozitivele, serverele și memoriile nu sunt ieftine. Știm acest lucru - și vă vom ajuta să le finanțați.

1 / 10

DE LA CAZ LA CAZ – CÂTEVA EXEMPLE DE UTILIZARE

Menținerea continuă a comunicării

PROVOCAREA
O agenție imobiliară cu 100 de angajați are nevoie de un sistem de telecomunicații și caută o soluție avantajoasă din punct de vedere al costurilor și al eficienței. Deoarece sistemul va fi utilizat continuu, este importantă o întreținere periodică. 

 

SOLUȚIA

GRENKE ALL-IN simplifică chiria și service-ul. Funcționarea sistemului de telecomunicații este asigurată de partenerul nostru.

Fii inteligent, rămâi inteligent

PROVOCAREA
O școală înlocuiește tablele cu table interactive de tip smartboard. Deoarece acestea sunt utilizate pe tot parcursul zilei, trebuie să fie asigurată funcționalitatea acestora.

 

SOLUȚIA
Opțiunea ALL-IN este o combinație între chirie și service. Aceasta înseamnă că partenerul nostru de service asigură o mentenanță fără cusur.

EXPERIENȚA CONSTRUIEȘTE ÎNCREDERE

Considerăm să suntem facilitatori pentru întreprinzătorii care doresc să realizeze mai mult. Realizăm acest lucru prin consiliere personalizată și soluții de finanțare, care reușesc să impresioneze încă din 1978.

Pachetul cuprinzător pentru întreprinderile mijlocii

Ne concentrăm pe întreprinderile mici și mijlocii. De aceea, cunoaștem necesitățile dumneavoastră. Și vă putem oferi posibilități adecvate de finanțare pentru dotarea companiei dumneavoastră.

 

Nu doar în ceea ce privește echipamentele cu consum intensiv și care necesită lucrări permanente de întreținere, ci și în ceea ce privește multe alte active. Contactați-ne!

ACESTE SOLUȚII V-AR PUTEA INTERESA, DE ASEMENEA

Provocările financiare pentru întreprinzătorii ambițioși sunt variate. De aceea, soluțiile noastre sunt la fel de variate.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

service@grenke.ro

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

service.cluj@grenke.ro