Să avem succes împreună. Să creștem împreună.

Calificările dvs. contează, dar atitudinea este cea care face diferența cu adevărat.

Succesul nostru se bazează pe faptul că avem același spirit antreprenorial precum clienții noștri. Din acest motiv „vânăm” mereu colegi care nu caută doar un loc de muncă ci își doresc să se comporte ca un antreprenor în fiecare zi, indiferent de rolul pe care îl au. Aveți această atitudine și dvs.? Dacă da, ne-ar plăcea să vă oferim oportunitatea de a vă alătura echipei noastre și de a crește împreună.

GRENKE are multe așteptări - la fel și dvs.

Avem multe așteptări de la angajații noștri. Ne așteptăm ca aceștia să lucreze cu dăruire la soluții noi și produse inovatoare, pentru a uimi clienții cu un serviciu excepțional și pentru a gestiona aspectele financiare sensibile în cea mai mare discreție și cu profesionalism. În schimb, oferim o remunerare foarte atractivă, un mediu de lucru internațional și un viitor sigur - un loc de muncă ce permite dezvoltarea atât pe plan personal cât și profesional. De asemenea, acordăm libertatea de a lua decizii și oportunitatea de a prelua responsabilitatea, respectând totodată cerințele și obiectivele clar definite. Până la urmă, asta considerăm că înseamnă să gândești și să acționezi ca un antreprenor.

 

Căutăm colegi care să ni se alăture în echipa GRENKE, de la stagiari până la specialiști.

 

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Atitudinea comună a echipei noastre o reprezintă antreprenoriatul

Antreprenoriatul face parte din cultura noastră corporativă - din acest motiv căutăm colegi care gândesc la fel ca noi. Oameni care nu se mulțumesc doar cu a-și face treaba, ci care se și implică activ în activitate. Astfel, ne putem dezvolta împreuna atât pe plan personal cât și profesional.

Cât de important sunteți pentru noi

Un loc de muncă sigur, într-un mediu modern, o remunerare bazată pe performanțe și o cultură de muncă corectă reprezintă o parte din realitatea companiei noastre. Totuși, facem mult mai multe pentru a ne asigura că nu vă lipsește nimic.

Abonament transport în comun

Birourile noastre sunt ușor accesibile prin intermediul mijloacelor de transport public. Angajații fără mașină de serviciu primesc contravaloarea abonamentului de transport în comun.

Compatibilitate

Găsiți echilibrul între muncă și viața de familie. Vă vom ajuta.

Flexibilitate

Sunteți mai productiv în anumite momente ale zilei? Din partea noastră nu este nicio problemă.

Oportunități de training

Cu academia GRENKE primiți training intern și extern.

Mașina de serviciu

Unele funcții sunt însoțite de o mașină de serviciu.

Coș de fructe

Gustare, dar să fie sănătoasă. Un coș de fructe este disponibil periodic pentru angajații noștri.

O companie internațională

Lucrați în sediile noastre din toată lumea.

Tichete de masă

Nutriția sănătoasă și alimentele corecte sunt importante pentru calitatea vieții noastre. Angajații primesc tichete de masă.

Împărțirea profitului

Dacă ajutați compania să avanseze, vom fi bucuroși să vă oferim o parte din succesul nostru.

Asigurare medicală

GRENKE ține la sănătatea angajaților: sprijinim ideea pentru a vă ajuta să trăiți o viață lungă și sănătoasă.

1 / 10

Ce domeniu vă atrage?

În calitate de specialist internațional în închiriere, vă putem oferi locuri de muncă interesante și provocări în domeniile cheie ale specializărilor noastre.

V-am captat interesul?

Căutați un mediu care să vă permită să vă dezvoltați? Dacă da, ați ajuns în locul potrivit. Aruncați o privire la posturile noastre disponibile și găsiți ceva ce vi se potrivește cel mai bine.

Mai multe despre noi

Grupul GRENKE

Soluțiile noastre ajută clienții din întreaga lume să își dezvolte afacerile exact în modul în care aleg să facă acest lucru. Le furnizăm soluții financiare adaptate de fiecare dată când au nevoie și le susținem ideile inovatoare. Faceți clic pe link pentru mai multe informații.

Evenimente

În calitate de companie de succes, căutăm întotdeauna persoane care doresc să crească împreună cu noi. Ne puteți întâlni în persoană la diverse târguri vocaționale și de cariere. Faceți clic pe link pentru viitoarele evenimente programate.