GRENKE pentru companii de stat

Soluții financiare adaptate și consultanță personalizată. GRENKE e aproape de dvs. și vă susține ideile.

Aveți planuri de dezvoltare, dar opțiunile financiare sunt limitate? Suntem aici pentru a vă ajuta să găsim împreună cea mai bună soluție. Soluțiile noastre de finanțare sunt flexibile, rapide, cu condiții excelente și un minim de birocrație

Indiferent că aveți nevoie de echipamente IT sau software, să vă modernizați birourile sau chiar să retehnologizați instituția în care activați, GRENKE vine în ajutorul dvs. în calitate de partener experimentat.

PLANURILE DVS., EXPERTIZA NOASTRĂ FINANCIARĂ

Stabiliți-vă obiectivele. Alocați timpul prețios dezvoltării instituției și lăsați partea financiară în grija noastră. Ne vom ocupa să vă livram soluții adaptate investițiilor dvs., astfel încât să vă mențineți fluxul de numerar.

De încredere

Simplu

Transparent

Personal

De încredere

Simplu

Transparent

Personal

SOLUȚII PENTRU DVS.

De la închirierea echipamentelor indispensabile activității zilnice sau echipamente industriale, până la vânzarea în rate pentru software-urile necesare, cu soluțiile de finanțare GRENKE puteți să vă îmbunătățiți productivitatea și atmosfera de lucru.

Experiența crește încrederea

GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezlănțui spiritul antreprenorial. Un contract complet adaptat și cu condiții excelente.

Succesul dvs. este ceea ce ne ambiționează

Din 1978 sprijinim companiile care vor să aibă realizări. GRENKE este un facilitator versatil pentru întreprinderile mici și mijlocii. 

Nu contează dacă sunteți în sectorul industriilor, comerțului sau al serviciilor. Experiența noastră este suficientă pentru a vă ajuta.

Produsele noastre

Putem să ajutăm la avansarea afacerii dvs. cu aceste servicii grozave:

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]