GRENKE pentru furnizorii de servicii

Modul în care depășiți provocările este exemplar. Dar sunteți pregătit, în special atunci când mijloacele dvs. financiare sunt limitate și trebuie să acționați rapid? Nici o problemă: aveți la îndemână soluțiile noastre.

Să presupunem că sunteți responsabil pentru o agenție de marketing care are nevoie de finanțare pentru laptopuri noi. Sau aveți o agenție de turism și vă gândiți să închiriați mobilier. Sau tocmai ați deschis o sală de fitness și aveți nevoie de echipamente. Indiferent de serviciile pe care le furnizați, toate au un lucru în comun: concentrarea absolută pe client. Prin urmare, de ce să nu fie valabil acest lucru și pentru soluțiile dvs. de finanțare?

Soluții concepute pentru dvs. Soluții disponibile rapid - și care funcționează. Soluții oferite de propriului dvs. consilier GRENKE. Aflați de ce suntem partenerul potrivit pentru dvs.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

La fel de orientați către client așa cum sunteți și dvs.

De ce să ne alegeți? Răspunsul este simplu: și noi suntem furnizori de servicii - încă din 1978. Știm cât de important este să luați decizii rapide; pentru a ține pasul cu nevoile clienților dvs.; pentru a crește împreună cu aceștia; iar uneori chiar pentru a vă și depăși. Este un sentiment grozav, nu-i așa? Discutați cu noi și profitați de experiența noastră în îndeplinirea nevoilor furnizorilor de servicii.

Ce tip de contract de închiriere vi se potrivește?

Încercați-l acum! ÎNTRE-BAREA Rezultat

Urmați trei pași pentru o soluție de închiriere adaptată pentru dvs.

Sunt disponibile diferite tipuri de contracte în funcție de necesitățile dvs. de investiții. Efectuați testul nostru și aflați în câteva clipe care vi se potrivește.

Planificați investiții de mai multe ori pe an?

Investiți periodic în diferite tipuri de echipamente pentru activitatea dvs.?

Petreceți mult timp pentru a încheia contracte si a achiziționa echipamentele necesare desfășurării activității dvs.?

Soluția optimă pentru dvs. este contractul cadru de vânzări directe

Aveți necesități de investiție mai mari și aveți nevoie de flexibilitatea pe care o implică acestea. Exact aceste lucruri vă sunt oferite de contractul cadru de vânzări directe, care va permite să accesați echipamentele dorite într-un mod adaptat nevoilor dvs.

Ne-ar face plăcere să vă ajutăm. Contactați-ne!

Soluția optimă pentru dvs. este contractul de închiriere

Aveți nevoie de chirii constante care să vă ofere siguranță in privința planurilor de investiții, dar doriți, în același timp, să rămâneți flexibil. Nu mai este nevoie să căutați, întrucât contractul de închiriere de la GRENKE este axact ce aveți nevoie.

Ne-ar plăcea să vă ajutăm. Contactați-ne!

Încercați-l acum!
Da
Nu

Ce planuri aveți?

Perfect echipat

Servere, laptopuri sau copiatoare - nu trebuie să le cumpărați pe toate odată. Doar închiriați-le. Astfel, puteți răspunde mai flexibil la nevoile clientului atunci când vă aflați în mijlocul unei creșteri dinamice. În plus, echipamentul dvs. este întotdeauna la cel mai înalt nivel tehnologic.

Gândiți la scară mai mare, creșteți mai mult

Dacă aveți planuri mari, nu lăsați preocupările financiare să vă rețină. Obțineți libertatea de care aveți nevoie pentru a face investiții importante. Alegeți contractul cadru GRENKE și închiriați echipamentele visate cu condiții preferențiale.

Răspunsul la noile descoperiri

Poate fi imposibilă prezicerea viitorului, dar nu și răspunsul corect la ceea ce ne oferă acesta. Asigurați-vă că vă aflați întotdeauna în vârful tehnologiei - indiferent că e vorba de activități noi sau cerințe noi ale clienților. Închiriați componente hardware IT, tehnologie audiovizuală de ultimă generație și multe altele prin contractul nostru de închiriere.

whitepaper

Nevoile dvs. sunt unice, la fel și consultanța noastră financiară.

Aveți o solicitare? Să discutăm despre aceasta. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm.

Produse adecvate pentru furnizorii de servicii

Încă nu sunteți sigur cum vă putem ajuta? Aflați mai multe despre soluțiile noastre.