Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Beneficii pentru parteneri

Știm că discutați despre produse cu clienții dvs. Cum ar fi dacă ați putea discuta despre oportunități, potențial și idei? Cum? Ușor: deveniți partener GRENKE.

V-ați gândit vreodată să le oferiți clienților dvs. mai mult decât doar o gamă de produse? Mulți furnizori oferă și o gamă de opțiuni de finanțare. Astfel, clienții își pot finanța achizițiile într-un mod adaptat nevoilor acestora. Care sunt rezultatele? Opțiunile de finanțare precum închirierea pot fi integrate cu ușurință în procesele dvs. existente. Astfel, puteți avea pregătită o alternativă potrivită pentru fiecare client. Semnarea se face rapid, ușor și digital. Cu Contractul Electronic, clienții dvs. pot semna toate contractele online.

Suntem bucuroși să vă oferim sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să implementați rapid toate acestea. Primul pas îl reprezintă ajustarea condițiilor, pentru a vi se potrivi. În plus, persoana dvs. de contact este disponibilă să vă răspundă la toate întrebările. În definitiv, ne dorim să aveți succes.

Provocările dvs. - soluțiile noastre

Indiferent de industria în care activați, avem soluția ideală pentru dvs.

Suport Vânzări

Mulți clienți încearcă să găsească alternative la achiziționarea convențională. Cu soluția noastră le puteți oferi varianta de închiriere.

info

Nevoile dvs. sunt unice, la fel și consultanța noastră financiară.

Aveți o solicitare? Să discutăm despre aceasta. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm.

Mai puțin timp ocupat cu aspectele administrative, mai mult timp pentru clienți

Redactarea ofertelor și a contractelor durează - timp pe care ați prefera să îl folosiți pentru a vă concentra pe clienți. Avem soluția perfectă pentru a vă permite să faceți acest lucru.

Portalul pentru parteneri GRENKE

Portalul nostru pentru parteneri elimină toată birocrația excesivă implicată în procesarea finanțării. Doar calculați ofertele și trimiteți solicitările online. Veți primi răspunsul rapid. Apoi, puteți face imediat finisajele contractelor pentru clienții dvs. De asemenea, puteți vedea și statusul contractelor în orice moment, oferindu-vă mai mult timp să vă concentrați pe lucrurile care sunt cu adevărat importante.

Contract Electronic

Semnați contractul dimineața și aveți echipamentele livrate până la prânz. Sună prea bine ca să fie adevărat? Nu și cu Contractul Electronic.

Semnături care câștigă timp și bani

Cu Contractul Electronic puteți economisi timp atât pentru clienții, dvs., cât și pentru dvs. Contractele pot fi semnate facil online - nu este nevoie să aranjați o întreagă întâlnire doar pentru a semna o bucată de hârtie. Aflați mai multe despre Contractul Electronic și caracteristicile asociate.

Pentru a avea succes sunt necesare parteneriate puternice

Am acumulat deja multă experiență în domeniul nostru de activitate. Din acest motiv știm ce contează - crearea relațiilor apropiate și de lungă durată.

Cot la cot cu dvs.

Atunci când lucrăm cu parteneri, avem un obiectiv în minte: relații de succes care vor trece testul timpului. Colaborarea îndeaproape este esențială în atingerea obiectivului respectiv.

Suntem întotdeauna aici pentru dvs., pregătiți să oferim competențele necesare. În definitiv, putem realiza mai multe dacă lucrăm împreună.

Aflați despre serviciile noastre suplimentare

Puteți să le utilizați dvs. sau le oferiți clienților dvs. Aflați mai multe despre serviciile noastre suplimentare.