GRENKE în România

Suntem antreprenori de mult timp. GRENKE s-a înființat în Baden-Baden, Germania, în 1978. Am deschis prima sucursală din România în 2007.

Lăsați-ne să vă ușurăm munca.

Nu puteți rezista unei idei care merită să fie pusă în aplicare. Soluțiile de la GRENKE creează cadrul financiar pentru reușita în afaceri, de aproape 40 de ani - rapid, ușor și cu o notă personală.

Soluții de închiriere flexibile sub același acoperiș

Lucrurile importante au, adesea, începuturi modeste. Oamenii au nevoie de încredere și libertate financiară pentru a inova.

 

La GRENKE suntem antreprenori de la un capăt la celălalt al lumii. Din acest motiv vrem să îndrăznim să facem lucrurile posibile și pentru clienții noștri. Indiferent că doriți să închiriați echipamente IT de înaltă performanță sau să vă echipați întreg biroul, GRENKE poate face toate aceste lucruri. Adăugăm o notă personală procesului, împreună cu aceeași pasiune antreprenorială care vă ambiționează și pe dvs.

 

De-a lungul anilor, motto-ul nostru -„Fast. Forward. Finance” - ne-a făcut unul din liderii din segmentul nostru. Cu toate acestea, în niciun caz nu ne oprim să muncim din greu pentru a concepe soluții noi pentru clienții noștri.

GRENKE România în cifre*

Indiferent de locul în care vă aflați, GRENKE România este partenerul dvs. local. Cifrele vorbesc de la sine:

1
Activitate: GRENKE este specialistul în închiriere
2
Sucursale în România
2007
GRENKE deschide prima sucursală în România, la București
31
Angajați în România

* La 31 decembrie 2023

GRENKE în apropierea dvs.

Este ușor să ne găsiți. Selectați-vă țara, introduceți locația dvs. și veți primi datele de contact pentru cel mai apropiat sediu GRENKE.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

12

oct. 2020

Se caută antreprenori cu spirit creativ

  • Noua promisiune a companiei este „Fast. Forward. Finance.”
  • Soluțiile financiare holistice oferă furnizorilor și clienților libertatea de care au nevoie pentru a dezvolta idei antreprenoriale

GRENKE vă oferă libertate.

Suntem aici pentru dvs., pentru a vă oferi experiența, competențele și angajamentul absolut. Aflați mai multe aici - sau contactați-ne.