Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Suntem pasionați și dornici de afirmare

V-ar plăcea un loc de muncă în care vă puteți dezvolta? Bine ați venit la GRENKE!

Aproape v-ați finalizat specializarea sau trainingul și aveți o idee foarte clară despre ce veți face în continuare: începeți să vă îndreptați cu viteză maximă spre o carieră. Veți fi mai mult decât bine venit la GRENKE. Vă oferim libertatea de care aveți nevoie pentru a vă atinge țelurile. Deoarece ne dorim să vă dezvoltați. Împreună cu noi și compania noastră!

Suntem antreprenori. Atât noi cât și clienții noștri.

Acesta este spiritul echipei noastre! Cautăm persoane care să ni se alăture, care să fie implicate activ și care doresc să realizeze ceva notabil, atât pentru succesul lor personal cât și al companiei.

"Lucrează din greu la ceva care merită din plin efortul tău!"

// IONUT POP, External Sales Manager

"A lucra în domeniul vânzărilor reprezintă, pentru mine, un mod eficient de a acumula experiențe diverse."

"Ce mă ține „în priză“ la Grenke, în fiecare zi? Șansa de a face parte dintr-o echipă puternică, care duce totul de la PERFECTIBIL la PERFECT, cu asiduitate și musai, cu zâmbetul pe buze.
Complexitatea job-ului, provocările zilnice, deciziile responsabil luate, multitudinea de schimbări de situație, solicitările primite din partea colaboratorilor și a clienților noștri, îți asigură doza suficientă și necesară generării sentimentului de împlinire profesională. Și dacă vă mai spun că asezonez minutele și orele, care se scurg cu repeziciune, cu existența unui colectiv superb, am certitudinea ca am descoperit rețeta succesului.
Calitatea de OM este o virtute pe care o dobândești stând aproape de OAMENI, înțelegându-i și făcându-te înțeles...
Perseverenți, perfecționiști, prietenoși, sociali, atenți la detalii și cu foarte multă voie bună: aceasta este echipa pe care o apreciez și în care mă regăsesc, la GRENKE."

Antreprenoriatul este atitudinea comună a echipei noastre

Antreprenoriatul face parte din cultura noastră - din acest motiv căutăm persoane care gândesc la fel ca noi. Oameni care nu se mulțumesc doar cu a-și face treaba, ci care se și implică activ. Astfel, ne putem dezvolta împreună atât pe plan personal cât și profesional.

CE FACE SPECIALĂ MUNCA ÎN GRENKE

Aveți nevoie de mediul potrivit pentru a începe corect cariera. Cum altfel puteți să arătați de ce sunteți capabil? GRENKE vă poate oferi condițiile de lucru optime.

Credem în responsabilitatea individuală și munca autonomă. În definitiv, puteți gândi ca un antreprenor numai dacă primiți libertatea pentru a face acest lucru.

Nu gândim convențional atunci când vine vorba de soluții. Și nu există ierarhii stricte, de modă veche în echipele noastre.

Activăm la nivel global, dar suntem și o companie de familie unde stabilim relații de lucru deschise și corecte.

Vă ajutăm să vă dezvoltați frumos și să creștem succesul afacerii împreună. Face parte din cultura noastră.

Credem în responsabilitatea individuală și munca autonomă. În definitiv, puteți gândi ca un antreprenor numai dacă primiți libertatea pentru a face acest lucru.

Nu gândim convențional atunci când vine vorba de soluții. Și nu există ierarhii stricte, de modă veche în echipele noastre.

Activăm la nivel global, dar suntem și o companie de familie unde stabilim relații de lucru deschise și corecte.

Vă ajutăm să vă dezvoltați frumos și să creștem succesul afacerii împreună. Face parte din cultura noastră.

De ce să începeți cariera la GRENKE

Nu este ușor să vă hotărâți unde să vă începeți cariera după finalizarea studiilor. Recomandăm o companie care crește constant și are o filozofie modernă, bazată pe succes: GRENKE.

Oportunitățile pe care le oferim

În calitate de companie de succes, vă oferim oportunități interesante, o perspectivă internațională și condiții atractive. Însă modul în care lucrăm este destul de diferit. Precum antreprenorii. Avem multă libertate, autoritate de luare a deciziilor și cooperare. Știm că nu este ușor să ne dăm seama ce să facem cu această libertate. Însă oamenii care o strunesc și își desfășoară munca cu energie și pasiune, gândesc ca noi. Iar aceștia vor avea un viitor luminos în compania noastră.

Ce domeniu vă atrage?

În calitate de specialist internațional în finanțare, vă putem oferi locuri de muncă interesante și provocări în domeniile cheie ale specializărilor noastre.

V-am captat interesul?

Căutați un mediu care să vă permită să vă dezvoltați? Dacă da, ați ajuns în locul potrivit. Aruncați o privire la posturile noastre disponibile și găsiți ceva ce vi se potrivește cel mai bine.

Doriți să știți mai multe? Suntem aici să vă ajutăm.

Dacă aveți întrebări despre ce înseamnă munca în echipa GRENKE, vă răspundem personal cu plăcere. Doar intrați în contact cu noi sau scrieți-ne folosind formularul de contact.

Contact HR

 
Phone: +40 21 300 1981

Mai multe despre noi

Grupul GRENKE

Soluțiile noastre ajută clienții din întreaga lume să își dezvolte afacerile exact în modul în care aleg să facă acest lucru. Le furnizăm soluții financiare adaptate de fiecare dată când au nevoie și le susținem ideile inovatoare. Faceți clic pe link pentru mai multe informații.

Evenimente

În calitate de companie de succes, căutăm întotdeauna persoane care doresc să crească împreună cu noi. Ne puteți întâlni în persoană la diverse târguri vocaționale și de cariere. Faceți clic pe link pentru viitoarele evenimente programate.