GRENKE pentru profesii liberale

Indiferent că sunteți lăcătuș, vopsitor sau instalator - în calitate de meșter aveți nevoie de soluții care să vă reducă orele la birou și preocupările financiare. Soluții pe care GRENKE le poate oferi.

Chiar dacă profilurile locurilor de muncă din domeniul profesiilor liberale diferă, toate au cerințe similare din perspectivă comercială. Acest aspect, deși este important, într-o lume ideală nu ar trebui să interfereze cu activitatea principală. GRENKE vă poate lua această greutate de pe umeri.

Oferim sprijin sub forma soluțiilor de finanțare adaptate, astfel încât constructorii de nave să se poată concentra în întregime pe proiectarea carenei perfecte, designerii de interior să își poată dedica atenția tendințelor pieselor de mobilier, iar tehnicienii ortopezi să își folosească timpul pentru a asigura o ergonomie optimă. Serviciile noastre de consultanță financiară sunt adaptate activităților dvs. din profesiile liberale. Pentru că ne cunoaștem activitatea la fel de bine cum o cunoașteți dvs. pe cea pe care o desfășurați. 

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Asigurați-vă de faptul că profesia dvs. aduce și profit

Este foarte probabil ca profesia dvs. să fie chemarea dvs. Însă, indiferent cât de satisfăcătoare este aceasta, nu va reprezenta un succes dacă nu aveți profit. Suntem aici să vă ajutăm dacă aveți nevoie de un mod de a investi în activitatea dvs., fără a vă solicita prea mult efort financiar. Unul din aceste moduri îl reprezintă închirierea echipamentelor - cu consultanță financiară adaptată pentru dvs.

Ce tip de contract de închiriere vi se potrivește?

Încercați-l acum! ÎNTRE-BAREA Rezultat

Urmați trei pași pentru o soluție de închiriere adaptată pentru dvs.

Sunt disponibile diferite tipuri de contracte în funcție de necesitățile dvs. de investiții. Efectuați testul nostru și aflați în câteva clipe care vi se potrivește.

Planificați investiții de mai multe ori pe an?

Investiți periodic în diferite tipuri de echipamente pentru activitatea dvs.?

Petreceți mult timp pentru a încheia contracte si a achiziționa echipamentele necesare desfășurării activității dvs.?

Soluția optimă pentru dvs. este contractul cadru de vânzări directe

Aveți necesități de investiție mai mari și aveți nevoie de flexibilitatea pe care o implică acestea. Exact aceste lucruri vă sunt oferite de contractul cadru de vânzări directe, care va permite să accesați echipamentele dorite într-un mod adaptat nevoilor dvs.

Ne-ar face plăcere să vă ajutăm. Contactați-ne!

Soluția optimă pentru dvs. este contractul de închiriere

Aveți nevoie de chirii constante care să vă ofere siguranță in privința planurilor de investiții, dar doriți, în același timp, să rămâneți flexibil. Nu mai este nevoie să căutați, întrucât contractul de închiriere de la GRENKE este axact ce aveți nevoie.

Ne-ar plăcea să vă ajutăm. Contactați-ne!

Încercați-l acum!
Da
Nu

Ce doriți să faceți?

Finanțați-vă următoarea etapă

Ați condus propriul atelier timp de ani de zile și doriți să creșteți? Dacă nu doriți să vă epuizați resursele financiare prea rapid, pur și simplu închiriați echipamentele pentru atelier, utilajele și multe altele, cu GRENKE.

Atunci când industria în care activați se reinventează

Activați în industria ingineriei electrice? Sau în altă industrie care are nevoie de inovare constantă? Contractul cadru reprezintă opțiunea perfectă dacă nu doriți să vă confruntați constant cu obstacole financiare de fiecare dată când doriți să vă schimbați echipamentele.

Finanțarea mai rapidă este o finanțare mai bună

Aveți nevoie de un echipament specific pentru a implementa o inovație în procesul dvs. de producție? Contractul de închiriere vă permite să finanțați chiar și investițiile ce necesită un capital mai mare și să păstrați constant tehnologia de ultimă generație.

whitepaper

Nevoile dvs. sunt unice, la fel și consultanța noastră financiară.

Aveți o solicitare? Să discutăm despre aceasta. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm.

Produse adecvate pentru profesiile liberale

Încă nu sunteți sigur cum vă putem ajuta? Aflați mai multe despre soluțiile noastre.