GRENKE pentru profesiile liberale și PFA-uri

Soluțiile noastre simple și personalizate de finanțare vă permit să vă folosiți la maximum punctele forte. Puteți utiliza cele mai noi echipamente și vă puteți asigura un spațiu de lucru confortabil și modern.

Exact asistența de care aveți nevoie

Pentru profesiile liberale și PFA-uri, fiecare investiție reprezintă o oportunitate și o provocare în același timp. Vrem să vă oferim curajul de a crede în ideile dvs. și de a le transpune în realitate. Din acest motiv, soluțiile noastre vă oferă siguranța de care aveți nevoie.

Dvs. veniți cu ideile, noi ne ocupăm de finanțare.

Nu ați pornit propria afacere pentru a pierde toată ziua urmărind facturile scadente sau îngrijorându-vă cu privire la disponibilitățile din cont pentru a putea desfășura trainingul pe care l-ați planificat. La GRENKE suntem conștienți de acest aspect, acesta fiind motivul pentru care vă oferim soluții personalizate pentru asigurarea lichidității dvs. De la închirierea echipamentelor pentru biroul sau cabinetul dvs. până la echipamentele de atelier.

GRENKE - de 4 ori mai bun pentru afacerea dvs.

Personal

Adaptat

Simplu

Flexibil

Personal

Adaptat

Simplu

Flexibil

Soluțiile noastre sunt la fel de unice ca și dvs.

Oferiți clienților soluții personalizate în locul serviciilor „de-a gata”? Puteți să vă așteptați exact la același lucru din partea companiei GRENKE! Acest lucru se aplică indiferent că doriți să vă asigurați lichiditatea sau că doriți să găsiți soluții de finanțare pentru utilajele de care aveți nevoie.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Experiența crește încrederea

GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezlănțui spiritul antreprenorial. Un contract complet adaptat și cu condiții favorabile.

Partenerul dvs. pentru IMM-uri

Sprijinim antreprenorii care vor să aibă realizări. GRENKE este un facilitator versatil pentru companiile mici și mijlocii, în special.

Nu contează dacă sunteți în sectorul industriilor, comerțului sau al serviciilor. Experiența noastră este suficientă pentru a vă ajuta.

Produsele noastre

Putem să ajutăm la avansarea afacerii dvs. cu aceste servicii grozave: