GRENKE pentru instituțiile publice

Oferim municipalităților, școlilor și organizațiilor sociale libertatea de care au nevoie. Facem același lucru pentru asociații, instituții religioase și organizațiile acestora. Oferim o finanțare adaptată și consultanță personalizată.

Condiții excelente și o procesare simplă

GRENKE ajută deja municipalitățile și instituțiile publice cu soluții financiare adaptate.

Vă puteți baza pe experiența noastră

Faptele sunt ceea ce contează pentru dvs. Din acest motiv, GRENKE este partenerul potrivit pentru dvs. Oamenii ne apreciază nu doar datorită experienței pe care am acumulat-o în cei peste 40 de ani de activitate, ci și pentru că suntem disponibili să ne ajutăm clienții în persoană, de la contactul inițial până la finalul contractului. Acest lucru vă oferă siguranță atunci când vine vorba despre gestionarea responsabilă a fondurilor. De asemenea, cunoaștem necesitățile bugetelor publice din angajamentele noastre sociale. Prin urmare, ce motiv ar putea exista să nu luați în considerare GRENKE pentru următoarea dvs. solicitare? Absolut niciunul - și cu siguranță nu sunt de ignorat soluțiile noastre flexibile din segmente precum închirierea sau vânzarea cu plata în rate! Așteptăm cu mare interes să vorbim cu dvs.

Vă aflați pe mâini sigure cu GRENKE

Experimentat

Transparent

Personal

Personalizat

Experimentat

Transparent

Personal

Personalizat

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Serviciile noastre vă ajută să avansați

De la imprimante 3D și laptopuri până la echipamente HoReCa, cu soluțiile de finanțare GRENKE puteți să vă îmbunătățiți productivitatea, poziția competitivă și atmosfera de lucru.

Experiența crește încrederea

GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezlănțui spiritul antreprenorial. Un contract complet adaptat și cu condiții excelente.

Succesul dvs. este ceea ce ne ambiționează

Din 1978 sprijinim companiile care vor să aibă realizări. GRENKE este un facilitator versatil pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Nu contează dacă sunteți în sectorul industriilor, comerțului sau al serviciilor. Experiența noastră este suficientă pentru a vă ajuta.

Produsele noastre

Putem să ajutăm la avansarea afacerii dvs. cu aceste servicii grozave: