GRENKE pentru companii private

Închirierea pentru păstrarea resurselor. Și consilieri financiari care știu exact ce aveți nevoie ca antreprenor. Tipic GRENKE, cu alte cuvinte.

Pe o piață extrem de competitivă abia aveți timp să respirați. Tehnologiile și mediile de lucru noi necesită investiții constante. Printre toate acestea, cum rămâneți la un nivel optim d.p.d.v. financiar?

Răspuns: cu GRENKE în calitate de partener experimentat. Prin intermediul închirierii vă oferim libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta ideile.

GRENKE vă ușurează munca.

În calitate de antreprenor, nu faceți nimic doar pe jumătate - și mai mult ca sigur nici atunci când vine vorba de finanțe. GRENKE reprezintă o sursă de finanțare de încredere pentru antreprenori - rapidă și facilă, cu avantaje de neegalat.

De încredere

Simplu

Transparent

Personal

De încredere

Simplu

Transparent

Personal

Serviciile noastre vă ajută să avansați

De la imprimante 3D și laptopuri până la echipamente HoReCa, cu soluțiile de finanțare GRENKE puteți să vă îmbunătățiți productivitatea, poziția competitivă și atmosfera de lucru.

Experiența crește încrederea

GRENKE vă oferă libertatea de care aveți nevoie pentru a vă dezlănțui spiritul antreprenorial. Un contract complet adaptat și cu condiții excelente.

Succesul dvs. este ceea ce ne ambiționează

Din 1978 sprijinim companiile care vor să aibă realizări. GRENKE este un facilitator versatil pentru întreprinderile mici și mijlocii. 

Nu contează dacă sunteți în sectorul industriilor, comerțului sau al serviciilor. Experiența noastră este suficientă pentru a vă ajuta.

Produsele noastre

Putem să ajutăm la avansarea afacerii dvs. cu aceste servicii grozave:

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]