GRENKE pentru comerț

Doriți să simplificați planificarea lichidității pe termen scurt și mediu? GRENKE are soluțiile perfecte.

Comerțul cu ridicata și cu amănuntul alcătuiesc motorul economiei. O parte importantă ale vânzărilor din aceste sectoare este generată online. Sunteți bine poziționat pentru a face față provocărilor viitoare? Clienții dvs. așteaptă calitate în orice moment, împreună cu o capacitate de furnizare excepțională și opțiuni de plată flexibile. Problema este că toate acestea costă bani și scad lichiditatea, care reprezintă un factor critic în comerțul cu amănuntul, unde marjele sunt, adesea, foarte mici.

GRENKE oferă produsele și consultanța financiară personalizată potrivite pentru comerțul cu amănuntul. Cu închiriere atractivă, facem mai ușoară luarea deciziei de cumpărare pentru clienții dvs. Este facil, adaptat și cu condiții excelente.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Mențineți afacerea în mișcare

Multe din companiile comerciale de renume se bazează deja pe soluțiile și consultanța financiară de la GRENKE. Un exemplu este reprezentat de închirierea sistemelor ePOS și de comunicare pentru birou. Lichiditatea îmbunătățită și planificarea mai ușoară sunt rezultatele directe. Când să începem?

Ce tip de contract de închiriere vi se potrivește?

Încercați-l acum! ÎNTRE-BAREA Rezultat

Urmați trei pași pentru o soluție de închiriere adaptată pentru dvs.

Sunt disponibile diferite tipuri de contracte în funcție de necesitățile dvs. de investiții. Efectuați testul nostru și aflați în câteva clipe care vi se potrivește.

Planificați investiții de mai multe ori pe an?

Investiți periodic în diferite tipuri de echipamente pentru activitatea dvs.?

Petreceți mult timp pentru a încheia contracte si a achiziționa echipamentele necesare desfășurării activității dvs.?

Soluția optimă pentru dvs. este contractul cadru de vânzări directe

Aveți necesități de investiție mai mari și aveți nevoie de flexibilitatea pe care o implică acestea. Exact aceste lucruri vă sunt oferite de contractul cadru de vânzări directe, care va permite să accesați echipamentele dorite într-un mod adaptat nevoilor dvs.

Ne-ar face plăcere să vă ajutăm. Contactați-ne!

Soluția optimă pentru dvs. este contractul de închiriere

Aveți nevoie de chirii constante care să vă ofere siguranță in privința planurilor de investiții, dar doriți, în același timp, să rămâneți flexibil. Nu mai este nevoie să căutați, întrucât contractul de închiriere de la GRENKE este axact ce aveți nevoie.

Ne-ar plăcea să vă ajutăm. Contactați-ne!

Încercați-l acum!
Da
Nu

Cum modelați viitorul?

Livrăm pentru ca voi să puteți livra

În zilele noastre, operațiunile logistice eficiente în depozit dar și abilitatea de a livra cantitățile necesare în timp util, cu scădere minimă a capitalului, sunt esențiale. Acestea necesită un grad semnificativ de automatizare și lichiditate. GRENKE vă va ajuta cu închirierea.

Experiențe pozitive

Ce face comerțul cu amănuntul să fie atât de special? Mai întâi, o mare varietate de nevoi ale clienților și, apoi, aproape un infinit de cerințe pentru a obține o experiență pozitivă a clientului în procesul de vânzare. Dacă optați pentru un contract cadru de vânzări directe, vă vom ajuta să transpuneți ideile în realitate și, în primul rând, să vă mențineți echipamentele întotdeauna la zi.

Vă ajutăm să faceți în continuare ceea ce știți mai bine

Digitalizarea transformă radical comerțul și facilitează multe alte aspecte - cum ar fi plata, de exemplu. Dacă și dvs. doriți să le oferiți clienților opțiuni de plată mai convenabile, puteți să închiriați sisteme ePOS de ultimă generație, cu contractul de închiriere clasică. Este chiar atât de simplu.

whitepaper

Nevoile dvs. sunt unice, la fel și consultanța noastră financiară.

Aveți o solicitare? Să discutăm despre aceasta. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm.

Produse adecvate pentru comerț

Încă nu sunteți sigur cum vă putem ajuta? Aflați mai multe despre soluțiile noastre.