Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Suport Vânzări

Achizițiile cu numerar nu reprezintă o opțiune pentru unii clienți. Pentru a vă asigura că aceștia nu pleacă cu mâna goală, puteți oferi diferite tipuri de finanțare.

O performanță mai bună, mai multe venituri

Oferiți-le clienților dvs. mai multă flexibilitate. Aceasta se traduce în venituri mai mari și o mai mare retenție a clienților.

Cum vă putem ajuta

Avem un portofoliu de produse de finanțare, de la închiriere la vânzare cu plata în rate. Acestea le oferă clienților modalități diferite de plată atunci când folosesc serviciile dvs. Acest lucru înseamnă că puteți ajuta la libertatea lor financiară - și puteți crea o oportunitate pentru mai multe vânzări.
Dar asta nu este tot. Nu numai că vă vom oferi susținere sub forma produselor noastre, dar vă vom fi alături și pentru a vă oferi sfaturi și asistență de fiecare dată când aveți nevoie.

Beneficiile unei mâini de ajutor

Puteți merge înainte dacă aveți susținerea corectă alături. Este un fapt simplu. Dar ce altceva mai poate face susținerea respectivă?

Personal

Intrați în contact cu persoana dvs. de contact pentru orice întrebări.

Corect

Transparență maximă - de la contactul inițial până la semnarea contractului.

Rapid

Perioade scurte de procesare și plată rapidă în decurs de 24 de ore.

De încredere

Zeci de ani de experiență în domeniul financiar.

Personal

Intrați în contact cu persoana dvs. de contact pentru orice întrebări.

Corect

Transparență maximă - de la contactul inițial până la semnarea contractului.

Rapid

Perioade scurte de procesare și plată rapidă în decurs de 24 de ore.

De încredere

Zeci de ani de experiență în domeniul financiar.

Mai mult decât doar finanțare

Susținerea noastră trece dincolo de produsele noastre.
Aveți nevoie de o mână de ajutor în vânzări? Suntem aici să vă ajutăm. Clienții dvs. au solicitări speciale? Vă vom ajuta și cu acestea.

Dacă nu sunteți complet sigur de opțiunile de finanțare care vă sunt disponibile, suntem aici să vă ajutăm. Nu doar atât, o persoană de contact de la GRENKE vă va ajuta cu plăcere în consultările cu clienții.

Dar putem să facem și mai multe. Unele solicitări din partea clienților necesită soluții rapide. Nu vă vom lăsa să le faceți față singur. De exemplu, dacă un client are nevoie de o cantitate mare de produse în scurt timp, vă vom ajuta cu pre-finanțarea.

Astfel, puteți să le oferiți clienților dvs. o susținere cuprinzătoare.

Produsul dvs., finanțarea noastră

Credeți că produsul dvs. nu poate fi finanțat? Vă vom convinge de contrariu. Răsfoiți lista noastră de echipamente disponibile pentru închiriere - mai mult ca sigur vă veți găsi produsul aici.

Echipamente audio-video

Gândiți în sunete și imagini. Puneți-vă ideile în practică - tot ce aveți nevoie este echipamentul potrivit. GRENKE oferă o cale simplă de a finanța camere video, microfoane și echipamente de iluminat.

Compresoare

Compresoarele sunt utilizate în tot felul de aplicații, de la șantierele de construcții până la ateliere, precum și în scopuri de curățare. Indiferent pentru ce vă trebuie compresoarele, eliberăm presiunea atunci când vine vorba de costuri. Cu GRENKE puteți să vă finanțați cu ușurință echipamentele.

Tehnologia LED

Aduceți lumină în lume. Tehnologia LED nu reprezintă doar un mod incomparabil de a accentua zonele dintr-o cameră, ci oferă și un potențial enorm pentru creativitate și inovare. Totuși, nu este chiar ieftină. Suntem aici pentru dvs. Cu GRENKE, costurile ridicate nu reprezintă o problemă.

Echipamente medicale

Sănătatea oamenilor reprezintă prioritatea dvs. Trebuie să vă puteți baza pe echipamentul pe care îl utilizați. Vă puteți baza și pe noi atunci când vine vorba despre finanțarea echipamentelor medicale.

Sistemele ePOS

Trăiți pentru vânzări - vânzările vă mențin pe linia de plutire. Sistemul ePOS potrivit vă poate ajuta cu acest lucru. Acesta include computere, case de marcat, panouri de comandă, scanere, dispozitive pentru imprimarea chitanțelor și sertare pentru depozitarea banilor. Dar cum finanțați sistemul? Cu noi.

IT hardware

În prezent, dispozitivele mobile sunt indispensabile în lucrul de zi cu zi. Mulți le consideră cel mai important instrument de lucru din arsenal. Totuși, dispozitivele, serverele și memoriile nu sunt ieftine. Știm acest lucru - și vă vom ajuta să le finanțați.

Echipamente multimedia

Echipamentele multimedia sunt necesare în activitatea dvs. de zi cu zi. Acestea includ proiectoare, monitoare și ecrane de protecție, precum și suporturi pentru monitoare, căști și multe altele. Le puteți finanța pe toate prin GRENKE.

Echipamente fitness

Vă ajutați clienții să rămână sănătoși. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de aparatele adecvate pentru exercițiile fizice. Indiferent că aveți nevoie de o bicicletă eliptică sau să renovați întreaga sală de gimnastică, GRENKE este partenerul dvs. ideal de finanțare.

Echipamente HoReCa

Atunci când conduceți un hotel, trebuie să vă gândiți la multe: echipamente de curățenie, software pentru HoReCa, mobilier pentru cameră. Un lucru de care nu trebuie să vă preocupați este finanțarea. GRENKE se va ocupa de acest aspect.

Automate de cafea

O ceașcă de cafea prin atingerea unui buton reprezintă un mod grozav de a începe orice zi. De asemenea, ajută și la depășirea senzației de moleșeală care apare după prânz. Împărtășiți sentimentul cu angajații dvs., obținând finanțare pentru automate de cafea de la noi.

Sisteme de supraveghere video și control acces

Locurile de muncă de la compania dvs. conțin multe echipamente valoroase. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie protejate. Sistemele de securitate, cu alarme și camerele de supraveghere, se ocupă de aceste aspecte - iar GRENKE se ocupă de finanțare.

Motostivuitoare

Manevrarea obiectelor grele este obiectul dvs. de activitate. Pentru a desfășura această activitate aveți nevoie de motostivuitoare. Acestea trebuie să îndure zilnic multă greutate. Vă putem ajuta să vă ocupați de „greutate” atunci când vine vorba de finanțare.

Echipamente de curățenie

Mențineți curățenia tot timpul - E un mod de viață! Dar cum o gestionați? Cu echipamente de măturare, aspiratoare și echipamente de spălare cu presiune. Noi vă ajutăm să „curățați” costurile. Cu GRENKE puteți să finanțați orice.

Mașini de francat

Compania dvs. trimite nenumărate scrisori zilnic. Lipirea unui timbru pe fiecare parte este o sarcină laborioasă. Din acest motiv aveți nevoie de o mașină de francat. Dar cum o finanțați? Foarte simplu: cu noi.

Mobilier de birou

Atunci când doriți să vă extindeți, achiziționarea mobilierului de birou poate deveni costisitoare. Puteți să vă finanțați prin GRENKE, de la un singur scaun de birou până la o întreagă zonă de recepție.

Copiatoare, imprimante

Copiatoarele și imprimantele sunt utilizate în mod constant în birouri. Prin urmare, acestea trebuie să fie rezistente. Totuși, dispozitivele de calitate înaltă sunt, adesea, foarte scumpe. Însă, cu GRENKE, acest lucru nu va reprezenta o problemă. Puteți finanța cu ușurință copiatoarele și imprimantele.

Echipamente pentru service-uri auto

În atelierul dvs. sunteți înconjurat de dispozitive și utilaje care vă ușurează munca. La fel vă ajută și GRENKE, cu finanțarea potrivită.

Software

Aveți deja componentele hardware. Vă lipsesc aplicațiile. Credeți sau nu, puteți să finanțați chiar și software prin GRENKE. 

Telecomunicații

Comunicațiile fără întreruperi sunt, adesea, cruciale în activitatea de zi cu zi. Din acest motiv vă vom ajuta să vă finanțați echipamentul pentru telecomunicații.

Sisteme fotovoltaice

Alegeți energia verde pentru un viitor sustenabil. Reușiți să economisiți, dar și să aveți o sursă de energie cu un impact minim asupra mediului. Cu GRENKE, le puteți avea pe ambele. Simplu, rapid și în condiții avantajoase.

 

Biciclete electrice

Doriți să evitați traficul de la orele de vârf și să faceți ceva util pentru mediu și sănătatea dvs.? Ar putea compania dvs. să ofere cele mai noi biciclete electrice? Cu GRENKE puteți să finanțați sănătatea și fericirea personalului dvs.

1 / 21

Deveniți unul din partenerii noștri

V-ar plăcea să le oferiți clienților dvs. mai multe opțiuni de finanțare? Dacă da, contactați-ne.

Găsiți o sucursală GRENKE

Nu suntem niciodată departe.

Selectați o locație

Vor fi afișate datele de contact relevante.

Solicitați un parteneriat

Contactați-ne.

Găsiți o sucursală GRENKE

Nu suntem niciodată departe.

Selectați o locație

Vor fi afișate datele de contact relevante.

Solicitați un parteneriat

Contactați-ne.