GRENKE pentru domeniul sănătății

Nu este vorba doar despre angajamentul dvs. față de pacienți. Partea financiară a cabinetului dvs., a clinicii sau unității sanitare trebuie să fie sănătoasă, de asemenea. GRENKE are exact rețeta potrivită pentru finanțare și lichiditate.

Cele mai multe instituții din sectorul sănătății sunt supuse unor restricții specifice. Și marja dvs. de profit este extrem de limitată de tarifele standard, tarifele forfetare și reglementări? Și sunteți supus unei presiuni considerabile pentru a obține profit?

GRENKE vă permite să vă concentrați în întregime pe activitatea dvs. principală din domeniul medicinei și a îngrijirii medicale. Ca partener experimentat în industria sănătății, știm cum să vă stabilizăm fluxul de numerar. Indiferent că încercați să achiziționați sau să închiriați un echipament medical pentru cabinet. Împreună vom găsi o soluție personalizată provocărilor dvs. specifice.

Un parteneriat pentru viitor

Schimbările demografice și descoperirile din domeniul medical indică faptul că sectorul sănătății va deveni și mai important în viitor. În același timp, presiunile create de inovare și eficiență cresc. La fel și cererea de consultanță financiară profesională pentru medici, spitale și unități medicale. Exact din acest motiv suntem aici. Să discutăm.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Ce tip de contract de închiriere vi se potrivește?

Încercați-l acum! ÎNTRE-BAREA Rezultat

Urmați trei pași pentru o soluție de închiriere adaptată pentru dvs.

Sunt disponibile diferite tipuri de contracte în funcție de necesitățile dvs. de investiții. Efectuați testul nostru și aflați în câteva clipe care vi se potrivește.

Planificați investiții de mai multe ori pe an?

Investiți periodic în diferite tipuri de echipamente pentru activitatea dvs.?

Petreceți mult timp pentru a încheia contracte si a achiziționa echipamentele necesare desfășurării activității dvs.?

Soluția optimă pentru dvs. este contractul cadru de vânzări directe

Aveți necesități de investiție mai mari și aveți nevoie de flexibilitatea pe care o implică acestea. Exact aceste lucruri vă sunt oferite de contractul cadru de vânzări directe, care va permite să accesați echipamentele dorite într-un mod adaptat nevoilor dvs.

Ne-ar face plăcere să vă ajutăm. Contactați-ne!

Soluția optimă pentru dvs. este contractul de închiriere

Aveți nevoie de chirii constante care să vă ofere siguranță in privința planurilor de investiții, dar doriți, în același timp, să rămâneți flexibil. Nu mai este nevoie să căutați, întrucât contractul de închiriere de la GRENKE este axact ce aveți nevoie.

Ne-ar plăcea să vă ajutăm. Contactați-ne!

Încercați-l acum!
Da
Nu

PROSPERITATE

Clinica 4.0

Mai convenabil, mai eficient, mai conectat - GRENKE vă poate ajuta să vă modernizați spitalul. Rămâneți în pas cu tehnologia chiar și într-o industrie cu cicluri de inovare scurte - de ce să nu închiriați și echipamentele medicale de ultimă generație?

Asigurați-vă că aveți întotdeauna cel mai bun echipament

Echipamentele de diagnosticare și tratament îi oferă unității dvs. un avantaj major, permițându-vă să faceți verificările mai eficiente și să oferiți experiențe mai confortabile pentru pacienți. Contractul cadru de vânzări directe vă asigură faptul că aveți întotdeauna cel mai nou echipament în cabinetul dvs.

Ajutați-vă pacienții să se simtă ca acasă

Aveți un cabinet stomatologic și doriți să modernizați sediul? Un mediu plăcut reprezintă cheia pentru a face pacienții să se simtă confortabil. Închirierea vă asigură faptul că sediul dvs. va conține cele mai moderne echipamente și vă va ajuta să planificați mai ușor costurile.

whitepaper

Nevoile dvs. sunt unice, la fel și consultanța noastră financiară.

Aveți o solicitare? Să discutăm despre aceasta. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm.

Produse adecvate pentru sectorul sănătății

Încă nu sunteți sigur cum vă putem ajuta? Aflați mai multe despre soluțiile noastre.