Închirierea cu GRENKE

Doriți să utilizați cea mai nouă tehnologie imediat, fără a afecta capitalul? Soluția este simplă: închirierea. Rapidă, convenabilă și perfectă pentru nevoile dvs. unice.

Domeniile noastre de activitate pentru închiriere

Indiferent că sunteți un antreprenor care dorește să închirieze un echipament și să își mențină lichiditatea la nivelul corect sau sunteți un furnizor care apreciază procesarea convenabilă și fluxurile rapide de numerar, este ușor să vă extindeți orizonturile financiare cu GRENKE. Un preț net de achiziție de numai 500 de euro este suficient pentru a începe.

Închiriere potrivită pentru dvs.

Este uimitor ce puteți închiria: echipamente IT, sisteme epos pentru comerț, mobilier pentru noul dvs. birou sau pentru a doua filială. Puteți finanța toate acestea și multe altele cu ajutorul nostru.

Dintre toate opțiunile disponibile, de ce să alegeți să închiriați prin GRENKE? Nu contează dacă activitatea dvs. implică un cabinet medical sau o întreprindere mică sau mijlocie - suntem aici pentru dvs. Oferim consiliere, condiții atractive chiar și la volume mici și procesare rapidă și profesionistă.

Nu este de mirare că acum suntem lideri în Europa în închirierea de echipamente IT de valoare mică. Cu noi obțineți o asistență corespunzătoare pe lângă închirierea adaptată.

Dvs. aveți întrebări, noi avem răspunsurile.

Totul despre închirierea cu GRENKE

Doriți să cunoașteți detaliile complete? Vizitați secțiunea noastră de întrebări frecvente pentru a afla cât de transparentă și simplă este închirierea cu GRENKE.

Produsele noastre

Căutați o soluție de închiriere sau ceva cu totul unic pentru dvs.? Citiți mai multe despre opțiunile disponibile la GRENKE.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]