Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Lichiditate

Doriți să încercați ceva nou? Nu mai așteptați! Un sprijin financiar vă va oferi siguranța de care aveți nevoie. De unde o veți obține? De la noi.

Vă asigurăm capacitatea de plată

Să fim sinceri: banii reprezintă elementul care menține toate companiile în activitate. Imediat ce intră în conturi, trebuie cheltuiți din nou. Nu este neobișnuit ca banii să se împuțineze ocazional. Cu GRENKE, aceasta nu trebuie să fie o luptă.

Pentru prevăzut și neprevăzut

Fiecare companie - de la cele noi înființate până la liderii globali - are costuri operaționale precum facturi și salarii. Apoi, există și cheltuielile sau investițiile neprevăzute și neplanificate. Vă vom acorda asistența noastră astfel încât să nu fiți nevoiți să apelați la propriile economii.

 

Cu soluțiile noastre, lichiditatea vă va fi mereu asigurată. Nevoile fiecărei companii diferă, iar din acest motiv oferim soluții adaptate pentru dvs. Acest lucru înseamnă că, indiferent de industria sau dimensiunea companiei dvs., aveți libertatea de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie.

Avantajele pe care vi le oferă GRENKE

Lichiditatea este un avantaj în sine. Însă lichiditatea prin GRENKE poate face și mai multe.

Simplu

Atunci când vine vorba de lichiditate, puteți obține orice aveți nevoie sub același acoperiș.

Personalizat

Suntem aici pentru dvs. - cu soluții adaptate nevoilor dvs.

Ușor de planificat

Puteți transpune proiectele în realitate fără întârzieri.

Lichiditate

Economisiți capitalul și oferiți-vă libertate financiară.

Simplu

Atunci când vine vorba de lichiditate, puteți obține orice aveți nevoie sub același acoperiș.

Personalizat

Suntem aici pentru dvs. - cu soluții adaptate nevoilor dvs.

Ușor de planificat

Puteți transpune proiectele în realitate fără întârzieri.

Lichiditate

Economisiți capitalul și oferiți-vă libertate financiară.

Cum funcționează

Ideile bune nu pot decât să devină și mai bune

PROVOCAREA
Un lanț hotelier are idei foarte promițătoare legate de extindere. Dorește să își mențină opțiunile deschise până sosește timpul să demareze proiectul. Totuși, nu se dorește să se apeleze la capital.

SOLUȚIA
Lanțul hotelier finanțează echipamentele prin intermediul închirierii. Acest lucru îi permite să își păstreze capitalul.

Pentru ca lucrurile să decurgă fără probleme

PROVOCAREA
Înainte ca un producător de hârtie să înceapă producția, trebuie să cheltuiască sume importante pe achizițiile în cantități mari. Totuși, tot trebuie să plătească salariile angajaților și să acopere toate celelalte costuri operaționale.
 
SOLUȚIA
Dacă închiriază prin GRENKE, producătorul de hârtie încă își poate permite cele mai noi echipamente pentru a asigura eficiența operațională, în timp ce are la dispoziție fluxul de numerar necesar pentru a asigura salariile angajaților, drept rezultat al chiriilor fixe și previzibile.

Bine echipat

PROVOCAREA
Un cabinet medical cheltuiește mulți bani pe salarii. Drept rezultat, nu deține resursele necesare pentru echipamentele medicale de care are nevoie.

 

SOLUȚIA
Datorită contractului cadru de vânzări directe, cabinetul este capabil să plătească chirii lunare rezonabile pentru toate echipamentele noi, folosindu-se de condițiile speciale ale acestuia, în mod planificat.

Produsele noastre

Căutați o soluție financiară? Avem mai multe. Produsele noastre includ mai mult ca sigur ceva potrivit pentru dvs.

GRENKE: oferă soluțiile pentru dvs.

Găsirea soluțiilor este treaba dvs. Oferirea acestora este treaba noastră. Facem acest lucru de zeci de ani - de fapt, este pasiunea noastră.

Partenerul dvs. pentru asigurarea lichidității

GRENKE activează pe piață de ceva timp. Vă furnizăm soluții care vă ajută să ajungeți la următorul nivel. Putem să facem acest lucru pentru că știm de ce aveți nevoie. Cum? Pentru că și noi suntem antreprenori.

Lichiditatea vă va purta cale lungă. Deoarece multe din proiectele dvs. depind de aceasta, trebuie să vă puteți baza atât pe finanțarea continuă, cât și pe cea pe termen scurt. Cu noi, acest lucru nu va reprezenta o problemă.

whitepaper

Un parteneriat cu GRENKE

Sunteți furnizor? V-ar plăcea să le oferiți clienților dvs. mai multe opțiuni de plată? Dacă da, deveniți partener și profitați de beneficiile unei game largi de oferte și termeni speciali.

O soluție pentru orice

Lichiditatea este importantă, dar nu înseamnă totul. Bineînțeles, avem soluții pregătite care vă așteaptă .