Finanțarea echipamentelor

Dimensiunea unei companii contează, nu-i așa? Pentru noi nu contează. Indiferent că reprezentați o afacere locală sau o companie globală - la GRENKE primiți finanțarea de care aveți nevoie pentru echipamentele dvs.

Apelați-ne

Contactați-ne la

Sucursala București: Str. Dinu Vintilă nr.11, 021101 Sector 2, București

+40 21 300 1987

[email protected]

Sucursala Cluj: Calea Turzii nr.199, 400495 Cluj Napoca

+40 31 423 1432

[email protected]

Ce aveți nevoie, în modul în care aveți nevoie.

Dvs. aveți nevoie de echipamente noi, iar noi avem finanțarea potrivită.

Pentru fiecare activitate

De la închiriere pana la vânzarea cu plata în rate avem finanțarea potrivită pentru dvs., nevoile dvs. și echipamentele pe care le doriți. Puteți chiar să alegeți dacă doriți să dețineți un echipament sau doar să îl utilizați o perioadă.

Persoana dvs. de contact de la GRENKE vă va redacta o ofertă personalizată, adaptată perfect pentru dvs. Nu vom face diferențe între companii de mărimi diferite; avem soluții pentru toți.

Beneficiile dvs.

Vă întrebați ce vă poate oferi finanțarea de la GRENKE? Nu mai căutați.

Rapid

Nu trebuie să așteptați mult pentru noul dvs. echipament.

Personalizat

Vom adapta oferta pentru nevoile dvs.

Ușor de planificat

Cu noi puteți finanța o gamă largă de echipamente.

Personal

Vom lucra cu dvs. pentru a găsi tipul corect de finanțare.

Rapid

Nu trebuie să așteptați mult pentru noul dvs. echipament.

Personalizat

Vom adapta oferta pentru nevoile dvs.

Ușor de planificat

Cu noi puteți finanța o gamă largă de echipamente.

Personal

Vom lucra cu dvs. pentru a găsi tipul corect de finanțare.

Ce putem finanța

Există o gamă largă de echipamente disponibile pentru finanțare. Aruncați o privire pe lista noastră - este inevitabil să nu vă găsiți echipamentul dorit. Nu găsiți un echipament? Intrați în contact cu noi.

Echipamente audio-video

Gândiți în sunete și imagini. Puneți-vă ideile în practică - tot ce aveți nevoie este echipamentul potrivit. GRENKE oferă o cale simplă de a finanța camere video, microfoane și echipamente de iluminat.

Compresoare

Compresoarele sunt utilizate în tot felul de aplicații, de la șantierele de construcții până la ateliere, precum și în scopuri de curățare. Indiferent pentru ce vă trebuie compresoarele, eliberăm presiunea atunci când vine vorba de costuri. Cu GRENKE puteți să vă finanțați cu ușurință echipamentele.

Tehnologia LED

Aduceți lumină în lume. Tehnologia LED nu reprezintă doar un mod incomparabil de a accentua zonele dintr-o cameră, ci oferă și un potențial enorm pentru creativitate și inovare. Totuși, nu este chiar ieftină. Suntem aici pentru dvs. Cu GRENKE, costurile ridicate nu reprezintă o problemă.

Echipamente medicale

Sănătatea oamenilor reprezintă prioritatea dvs. Trebuie să vă puteți baza pe echipamentul pe care îl utilizați. Vă puteți baza și pe noi atunci când vine vorba despre finanțarea echipamentelor medicale.

Sistemele ePOS

Trăiți pentru vânzări - vânzările vă mențin pe linia de plutire. Sistemul ePOS potrivit vă poate ajuta cu acest lucru. Acesta include computere, case de marcat, panouri de comandă, scanere, dispozitive pentru imprimarea chitanțelor și sertare pentru depozitarea banilor. Dar cum finanțați sistemul? Cu noi.

IT hardware

În prezent, dispozitivele mobile sunt indispensabile în lucrul de zi cu zi. Mulți le consideră cel mai important instrument de lucru din arsenal. Totuși, dispozitivele, serverele și memoriile nu sunt ieftine. Știm acest lucru - și vă vom ajuta să le finanțați.

Echipamente multimedia

Echipamentele multimedia sunt necesare în activitatea dvs. de zi cu zi. Acestea includ proiectoare, monitoare și ecrane de protecție, precum și suporturi pentru monitoare, căști și multe altele. Le puteți finanța pe toate prin GRENKE.

Echipamente fitness

Vă ajutați clienții să rămână sănătoși. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de aparatele adecvate pentru exercițiile fizice. Indiferent că aveți nevoie de o bicicletă eliptică sau să renovați întreaga sală de gimnastică, GRENKE este partenerul dvs. ideal de finanțare.

Echipamente HoReCa

Atunci când conduceți un hotel, trebuie să vă gândiți la multe: echipamente de curățenie, software pentru HoReCa, mobilier pentru cameră. Un lucru de care nu trebuie să vă preocupați este finanțarea. GRENKE se va ocupa de acest aspect.

Automate de cafea

O ceașcă de cafea prin atingerea unui buton reprezintă un mod grozav de a începe orice zi. De asemenea, ajută și la depășirea senzației de moleșeală care apare după prânz. Împărtășiți sentimentul cu angajații dvs., obținând finanțare pentru automate de cafea de la noi.

Sisteme de supraveghere video și control acces

Locurile de muncă de la compania dvs. conțin multe echipamente valoroase. Acest lucru înseamnă că trebuie să fie protejate. Sistemele de securitate, cu alarme și camerele de supraveghere, se ocupă de aceste aspecte - iar GRENKE se ocupă de finanțare.

Motostivuitoare

Manevrarea obiectelor grele este obiectul dvs. de activitate. Pentru a desfășura această activitate aveți nevoie de motostivuitoare. Acestea trebuie să îndure zilnic multă greutate. Vă putem ajuta să vă ocupați de „greutate” atunci când vine vorba de finanțare.

Echipamente de curățenie

Mențineți curățenia tot timpul - E un mod de viață! Dar cum o gestionați? Cu echipamente de măturare, aspiratoare și echipamente de spălare cu presiune. Noi vă ajutăm să „curățați” costurile. Cu GRENKE puteți să finanțați orice.

Mașini de francat

Compania dvs. trimite nenumărate scrisori zilnic. Lipirea unui timbru pe fiecare parte este o sarcină laborioasă. Din acest motiv aveți nevoie de o mașină de francat. Dar cum o finanțați? Foarte simplu: cu noi.

Mobilier de birou

Atunci când doriți să vă extindeți, achiziționarea mobilierului de birou poate deveni costisitoare. Puteți să vă finanțați prin GRENKE, de la un singur scaun de birou până la o întreagă zonă de recepție.

Copiatoare, imprimante

Copiatoarele și imprimantele sunt utilizate în mod constant în birouri. Prin urmare, acestea trebuie să fie rezistente. Totuși, dispozitivele de calitate înaltă sunt, adesea, foarte scumpe. Însă, cu GRENKE, acest lucru nu va reprezenta o problemă. Puteți finanța cu ușurință copiatoarele și imprimantele.

Echipamente pentru service-uri auto

În atelierul dvs. sunteți înconjurat de dispozitive și utilaje care vă ușurează munca. La fel vă ajută și GRENKE, cu finanțarea potrivită.

Software

Aveți deja componentele hardware. Vă lipsesc aplicațiile. Credeți sau nu, puteți să finanțați chiar și software prin GRENKE. 

Telecomunicații

Comunicațiile fără întreruperi sunt, adesea, cruciale în activitatea de zi cu zi. Din acest motiv vă vom ajuta să vă finanțați echipamentul pentru telecomunicații.

Sisteme fotovoltaice

Alegeți energia verde pentru un viitor sustenabil. Reușiți să economisiți, dar și să aveți o sursă de energie cu un impact minim asupra mediului. Cu GRENKE, le puteți avea pe ambele. Simplu, rapid și în condiții avantajoase.

 

Biciclete electrice

Doriți să evitați traficul de la orele de vârf și să faceți ceva util pentru mediu și sănătatea dvs.? Ar putea compania dvs. să ofere cele mai noi biciclete electrice? Cu GRENKE puteți să finanțați sănătatea și fericirea personalului dvs.

1 / 21

Echipamente Second Hand

Pe lângă închirirea echipamentelor noi, vă punem la dispoziție și echipamente second hand, pentru a menține ciclul de viață economic în desfășurare.
Verificați aici echipamentele second hand disponbile.

Cum ar putea arăta finanțarea pentru afacerea dvs.

Plătiți mai puțin, obțineți mai mult

PROVOCAREA
Un spital trebuie să își înlocuiască toate paturile pentru pacienții internați. Planul este să se facă acest lucru pe departamente, nu toate odată.

 

SOLUȚIA
Cu contractul cadru de vânzări directe, spitalul obține condiții preferențiale, în ciuda faptului că achizițiile au loc în momente diferite.

Pas cu pas

PROVOCAREA
Mașina de frezat dintr-un atelier se defectează. Atelierul trebuie să obțină una nouă care să facă față utilizării zilnice.

 

SOLUȚIA
Atelierul plătește o chirie lunară fixă. La finalul termenului de închiriere, atelierul poate fie să continue să utilizeze echipamentul, fie să îl înlocuiască cu un model mai nou, reducând riscul unei noi defecțiuni.

Susținem companiile mici să facă lucruri mari

PROVOCAREA
Un comerciant mic din industria alimentară dorește să treacă la un sistem cu punct de vânzare electronic. Din păcate, acesta este prea scump pentru a fi achiziționat.


SOLUȚIA
Cu ajutorul contractului de închiriere, comerciantul plătește o chirie lunară fixă. Acest lucru înseamnă că își poate permite cu ușurință noul sistem ePOS.

 

 

Soluțiile noastre de finanțare

Industrie, dimensiune, necesități - acestea reprezintă aspectele care fac unică fiecare companie. Din acest motiv vă oferim mai multe soluții de finanțare.

O experiență bogată în finanțare

Am început să închiriem echipamente de birou din 1978. Eram pionieri în domeniu.

Închirierea este serviciul în care excelăm cu adevărat

Închirierea reprezintă serviciul cu care am pornit la drum și pe care îl oferim în continuare. Între timp, portofoliul nostru a crescut.

Dorim să oferim fiecărei afaceri oportunitatea de a-și finanța echipamentele. Este un serviciu pe care mulți clienți mulțumiți îl realeg cu încredere.

info

Deveniți unul din partenerii noștri

În calitate de furnizor, doriți să îndepliniți cerințele clienților dvs. Puteți să faceți acest lucru cu ajutorul nostru. În calitate de partener GRENKE, veți primi diverse opțiuni și termeni speciali.

GRENKE are și mai multe de oferit

De asemenea, soluțiile următoare vă pot interesa.