• Noua promisiune a companiei este „Fast. Forward. Finance.”
  • Soluțiile financiare holistice oferă furnizorilor și clienților libertatea de care au nevoie pentru a dezvolta idei antreprenoriale

București, 12 octombrie 2020 – Cu noul profil al mărcii sale, GRENKE se concentrează pe concepte încercate și testate și subliniază misiunea acesteia de a combina activitatea de finanțare inovatoare cu viteză, încredere și antreprenoriat durabil. Conceptul proaspăt, comunicarea la nivelul actual al tehnologiei și orientarea clară spre soluțiile orientate către client, îl fac pe GRENKE să iasă în evidență mai clar față de competitori - și nu doar pe pagina de internet a acestuia. Astfel, specialistul în finanțare se pregătește pentru modificările dinamice din domeniile digitalizării și automatizării.

Liviu Bănulescu: Noul concept al mărcii noastre „Fast. Forward. Finance.” adaugă valoare pentru clienții noștri. La GRENKE, partenerii și colaboratorii noștri pot găsi tot ce au nevoie pentru a-și acoperi cerințele de finanțare. Acest lucru înseamnă că aceștia pot profita de soluțiile GRENKE mai mult ca niciodată.

Pe noua pagină de internet, furnizorii și potențialii clienți pot găsi acum soluții noi adaptate cu precizie provocărilor cu care se confruntă. Din acest motiv, GRENKE a dezvoltat scenarii tipice care gestionează eficient nevoile specifice ale diferitelor grupuri țintă. În ciuda evoluției digitale, continuăm să credem cu tărie în valoarea adusă de relațiile apropiate. De acest lucru beneficiază atât partenerii, clienții și angajații, cât și acționarii și investitorii.


Cel mai important element din reorientarea mărcii îl reprezintă spiritul antreprenorial. GRENKE este de mult timp partenerul ideal atunci când vine vorba despre consultările personale, prelucrarea financiară rapidă și facilă și susținerea creșterii antreprenoriale. Iar aceasta formează baza pentru relansarea mărcii companiei.Căutarea spiritului antreprenorial

Obiectivul urmărit în viitor este să facilităm și mai mult antreprenorilor punerea în practică a ideilor creative ale acestora - fără a se împiedica de finanțarea complexă. GRENKE se va ocupa de acest aspect. Clienții se pot concentra pe întreprinderea activităților - indiferent de industria din care provin.